Vi gør i hemmelighed – men vi gør det. Langt de fleste af os fantaserer om sex. Ofte er det fantasier, som vi ikke kunne drømme om at leve ud, måske tager vi endda direkte afstand fra dem i vores virkelige liv. Men i fantasiens verden er alt tilladt. Vi skal ikke stå til regnskab for nogen, og faktisk er sexfantasierne som oftest ligefrem gode at have. De styrker nemlig både lysten til sex og kvaliteten af vores sexliv. I hvert fald for kvinder. Der er nemlig stor forskel på mænds og kvinders fantasier – og måden de opstår.
Ifølge en stor undersøgelse fra USA har ca. 90 pct. af alle mænd og ca. 70 pct. af kvinder sexfantasier. Begge køn fantaserer oftest under onani eller samleje. Til gengæld er det forskelligt, hvad mænd og kvinder fantaserer om.
 


KVINDERS FANTASI - TOP 10
1. Fantasier om en tidligere eller nuværende partner
2. Sex med en anden mand en parteren
3. Sex med en anden kvinde
4. Prøve nye stillinger eller rollespil
5. Modtage oralsex
6. Fantasier omkring romantisk sex
7. Voldtægt
8. At være uimodståelig for mænd
9. At være/lege luder eller stripper
10. Sex med en fremmedMÆNDS FANTASI - TOP 10
1. Fantasier om en tidligere eller nuværende partner
2. Sex med en anden kvinde end partneren, evt. en sygeplejerske
3. Give eller modtage oralsex
4. Sex med to eller flere kvinder
5. Voyeurisme og exhibitionisme
6. Se partneren masturbere
7. Analsex
8. Bondage og SM
9. Voldtægt
10. Sex med en anden mand

Førstehjælp til fantasien
De fleste af os har altså sexfantasier. Men der er også en ret stor gruppe, der ikke har. For eksempel kvinder, som er fyldt op af nærvær med deres små børn. De holder både op med at fantasere, onanere – og med at have sex med partneren:
Og det er jo sådan med sex – hvis det ellers er jævnt godt – smager det af mere. Omvendt, kan man helt glemme at have lyst, hvis man ikke har sex i en længere periode, forklarer Cecilie Lolk Tommerup.
Og så kan det være en hjælp at få gang i fantasierne for at få skub i sagerne igen:
Mænd er primært visuelle og tænder på billeder, mens kvinder primært er auditive og tænder på ord. Så kan erotiske noveller være en stor hjælp til at få gang i fantasierne og på den måde skubbe til lysten der måske ligger i dvale, mener Cecilie Lolk Tommerup.
Hun anbefaler at læse Nancy Fridays bog »Når kvinder elsker«. Den er 35 år gammel, men stadig lige aktuel og en fantastisk beskrivelse af kvinders fantasier og kilde til inspiration. Man kan også læse det erotiske magasin Tidens Kvinder, der også har masser af pirrende læsning, filmog legetøj på nettet.
Rigtig god fornøjelse…

Læs også:
Seksuelle fantasier får frit løb
Orgasmen slukker hjernen

Tag testen "Hvor seksuelt intelligent er du" og få tips til, hvordan du udvikler din seksuelle intelligens HER

Kommentar

Gem

Mest Læste

  • Der findes ingen artikler at vise

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk